Als u extra opslag nodig heeft, bent u hier aan het juiste adres!

Neem contact op

Uw warehousing bij O.P. Logistiek

Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om uw goederen op te slaan bij ons in het magazijn. Wij zijn voor u niet alleen een betrouwbare partner voor uw leveringen. Wij kunnen u met onze professionele warehousing diensten in Veenendaal ook heel goed van dienst zijn met op- en overslag van goederen.

Wij kunnen u volledig ontzorgen in de opslag en last-mile delivery

  • Warehousing bij O.P. Logistiek: Heeft u tijdelijk of voor de lange termijn (extra) opslag nodig? Voor ons is dat natuurlijk geen probleem. Bij ons kunt u met een gerust hart uw spullen opslaan. Of het nou pallets zijn of losse colli, voor ons is niks te gek. Onze medewerkers zullen alle zorg dragen voor een juiste, nette en veilige opslag van goederen.
  • Opslag met een toegevoegde waarde: Maak gebruik van onze op- en overslag service met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing.
  • Service tot aan de deur: Wij houden ons natuurlijk niet alleen bezig met de opslag. Als u kiest om de warehousing bij ons te doen, dan kunnen we er uiteraard ook voor zorgen dat alle orders netjes omgepakt en uitgeleverd worden naar de klant.

Meer informatie over onze warehousing?

Wilt u meer informatie over de opslag en warehousing? Neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0318 – 254 099. Dan kunnen we vrijblijvend de mogelijkheden met u bespreken. Wacht niet langer en schakel ons in voor op- en overslag.

google-reviews

Wil je jouw ervaring met de rest van de wereld delen?

Dat kan, graag zelfs! Klik daarvoor op de knop links.

Logistiek met service van formaat

O.P. Logistiek: op- en overslagservice met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. 

Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing. 

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een proefzending te versturen met volledig gebruik van onze diensten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we dit samen regelen!

Werkgebied

Wij rijden voornamelijk in de Benelux. Heeft u een (incidentele) zending naar een andere bestemming (West-Europa)? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wagenpark

O.P. Logistiek is constant bezig zijn wagenpark te vernieuwen en te verduurzamen om zo de belasting van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu terug te dringen.

O.P. Logistiek is als vergunninghoudend beroepsgoederenvervoerder lid van: