Koerier met een klantgerichte service

Neem contact op!

 Uw koerier in Veenendaal

Bent u op zoek naar een koerier in Veenendaal die ervoor zorgt dat uw pakketten op tijd op de juiste plek bezorgd worden? U bent bij O.P. Logistiek in Veenendaal aan het juiste adres. Wij bezorgen voor opdrachtgevers vanuit Nederland in de Benelux. Neem contact met ons op via 0318 – 254 099 en profiteer van next day delivery. Incidenteel is op aanvraag same day delivery ook mogelijk. Dit is afhankelijk van onze beschikbare capaciteit die dag. Heeft u incidenteel een verzending naar landen in West-Europa? Ook dat is mogelijk bij ons.

Waarom kiezen voor O.P. Logistiek?

  • Als koeriersbedrijf hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring, opgebouwd in de koeriers- en transportwereld.
  • Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de klant wil.
  • Als koerier in Veenendaal ontzorgen wij u volledig; wij halen de zending bij u op en leveren het zorgvuldig af op de plaats van bestemming.
  • U kunt de zending volledig aanpassen op uw wensen; niet alleen het moment van ophalen, maar ook het aflevermoment. Zo weet niet alleen u, maar ook de ontvanger wanneer de zending wordt geleverd.
  • Bij aflevering maken wij ook foto’s voor de opdrachtgever, zodat diegene zeker weet dat de verzending netjes en veilig is bezorgd.
  • Alle zendingen zijn gratis verzekerd tot een waarde van € 1.000. Dat maakt dat het risico van het vervoeren van de producten niet meer bij u ligt.

Ook gespecialiseerd in meubeltransport

Als koerier in Veenendaal kunnen wij verschillende producten leveren. Dit kan een belangrijke brief zijn of een groot pakket met een nieuwe fiets erin. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor meubeltransport. Of het nu gaat om een bed, bank of kast; wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij de meubel ook uit elkaar halen en / of in elkaar zetten. Natuurlijk ruimen wij na afloop alles op.

O.P. Logistiek is uw koerier in Veenendaal

Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Wilt u ervan op aan kunnen dat uw pakket zorgvuldig wordt afgeleverd op de door u gewenste locatie in de Benelux? Neem vandaag nog contact met ons op.

google-reviews

Wil je jouw ervaring met de rest van de wereld delen?

Dat kan, graag zelfs! Klik daarvoor op de knop links.

Logistiek met service van formaat

O.P. Logistiek: op- en overslagservice met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. 

Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing. 

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een proefzending te versturen met volledig gebruik van onze diensten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we dit samen regelen!

Werkgebied

Wij rijden voornamelijk in de Benelux. Heeft u een (incidentele) zending naar een andere bestemming (West-Europa)? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wagenpark

O.P. Logistiek is constant bezig zijn wagenpark te vernieuwen en te verduurzamen om zo de belasting van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu terug te dringen.

O.P. Logistiek is als vergunninghoudend beroepsgoederenvervoerder lid van: