Uw koerier in Ede

Zoekt u een betrouwbare en snelle koerier in Ede om uw pakketten veilig en zonder gedoe te versturen? Laat u verrassen door de uitstekende service van O.P. Logistiek, op slechts 10 minuten rijden van Ede zelf. Wij hebben jarenlange ervaring in de transport- en logistieke sector, waardoor wij als geen ander weten wat de klant wilt. Is er een spoedlevering, dan is dat vaak geen probleem bij ons. Vanuit Nederland leveren wij in alle landen van de Benelux. Heeft u incidenteel een levering in West-Europa, dan is dit natuurlijk ook bespreekbaar.

Van sneltransport tot meubeltransport

Maak gebruik van onze expertise en u kiest voor een koerier voor Ede die op alle werkdagen voor u klaar staat om u van dienst te zijn. Of het nu gaat om het afleveren van een belangrijke brief of het afleveren van een e-bike. Wij zorgen ervoor dat het netjes en veilig wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor meubeltransport. Wilt u als particulier of (web)winkel een meubel laten bezorgen? Wij pakken het voor u op. Bovendien zorgen wij niet alleen voor een nette bezorging. Ook kunnen wij het voor u als opdrachtgever monteren op locatie. Vanzelfsprekend ruimen wij de verpakking na afloop op.

Waarom u voor ons kiest?

De belangrijkste voordelen om ons als koerier voor in Ede in te schakelen:

    • Wij werken zeer zorgvuldig en gaan secuur om met uw verzending.
    • Bij aflevering maken wij ook foto’s voor de opdrachtgever, zodat diegene zeker weet dat de verzending netjes en veilig is bezorgd.
    • Wij bieden track & trace aan voor u en de ontvanger.
    • Wij verzekeren uw zending gratis tot € 1.000.

Wij werken veilig, snel en zonder gedoe.

O.P. Logistiek is de koerier voor Ede

Wilt u de mogelijkheden bespreken rondom onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wilt u zo snel mogelijk een koerier bij u in Ede laten langskomen voor sneltransport? Bel naar ons telefoonnummer 0318 – 254 099.

google-reviews

Wil je jouw ervaring met de rest van de wereld delen?

Dat kan, graag zelfs! Klik daarvoor op de knop links.

Logistiek met service van formaat

O.P. Logistiek: op- en overslagservice met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. 

Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing. 

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een proefzending te versturen met volledig gebruik van onze diensten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we dit samen regelen!

Werkgebied

Wij rijden voornamelijk in de Benelux. Heeft u een (incidentele) zending naar een andere bestemming (West-Europa)? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wagenpark

O.P. Logistiek is constant bezig zijn wagenpark te vernieuwen en te verduurzamen om zo de belasting van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu terug te dringen.

O.P. Logistiek is als vergunninghoudend beroepsgoederenvervoerder lid van: